ma 30-05-2016

Tornooien mei update 30/05

Vanaf deze week kan u hier de uitslagen vinden van de tornooien waar ploegen aan deelgenomen hebben!

Foto’s en uitslagen mogen doorgestuurd worden aan andy.saey@waasland-beveren.be

 

30/05:

NU9 knap 5de op Internationaal Tornooi Dender 28 mei 2016

Een NU9-selectie ging vandaag (28/05) nog aan de slag in Dender. Wetteren was een leuke opwarmer, maar in het stadion van Denderleeuw presteerden onze NU9 niet echt op hun niveau tegen MVV uit Nederland. O.a. het doelijzer (3x) hield Waasland-Beveren van een overwinning, waardoor het bleef steken op 2-2. Puntenverlies dat toch een beetje op de maag zou blijven liggen, ondervonden we later. Tijdens de middag werden de horloges weer gelijkgesteld en dat hebben onze Leeuwen nadien getoond ook. Wat een verschil met de makke aanpak voor de middag. Er werd nu geknokt voor elke bal en met mooie combinaties werd AA Gent met een droge 4-0 ingepakt. Terug de stadionmat op om KV Mechelen te bekampen. Hier werd een echte streekderby afgehaspeld met een spannende wedstrijd op het scherp van de snee. Na een prachtige remonte eindigde het treffen op 4-4. De penalty’s (nooit leuk) werden door “De Kakkers” nipt gewonnen. Als afsluiter mocht Moeskroen nog even op de slachtbank en eindigde onze Leeuwen op een zeer verdiende en verdienstelijke 5de plaats op 27 clubs. Er zat op dit tornooi duidelijk meer in deze keer, want KV Mechelen speelde nadien de finale tegen een te sterk Anderlecht.   Nooit zoveel complimenten gekregen van de scheidsrechters en tornooibegeleiders als vandaag. Waasland-Beveren liet bij iedereen een knappe indruk na.   Een fantastische lentedag werd de gedroomde afsluiter van een prachtig seizoen.   Voor iedereen een rustgevende zomervakantie gewenst. Voor de blijvers; tot volgend seizoen. Voor de vertrekkers; veel succes op jullie nieuwe club.   Trainers NU9
ploegfoto Dender NU9  28052016

 

Foto’s U14 Legea Gestelcup zaterdag 28/05

NU8 op Internationaal tornooi Dender  28 mei 2016

De NU8 hebben een knap tornooi gespeeld op het internationaal tornooi Dender. Ze zijn op de vijfde plaats geëindigd van de 27 ploegen. Hier zijn de uitslagen WB – Gent-Zeehavan 6 -3, Racing Genk- WB 2-3 zeer goede wedstrijd waar ze een achterstand van 2-0 hebben goed gemaakt, WB – KV mechelen 4-2, de kwartfinale verloren tegen Sint-truiden met 6-1 deze wedstrijd was lang spannend met vele mogelijkheden voor gelijk te komen op 2-2. Toen het 3-1 werd was de veer gebroken en hebben ze de laatste 5 minuten nog 3 doelpunten tegen gekregen. Dan voor plaats 5 gewonnen tegen Zulte-Waregem met 7-5. Onze NU9 hebben op ditzelfde tornooi ook plaats 5 gehaald.

NU8 tornooi Dender-2 NU8 tornooi Dender

24/05:

CUP 155 TOP Tornooi voor de U19

De jeugdacademie van KFCO Beerschot Wilrijk pakte voorbije zaterdag 21 mei 2016 uit met hun jaarlijkse CUP 155 TOP Tornooi voor de U19.
Blikvangers bij de 12 deelnemende ploegen voor deze vierde editie waren zeker en vast AFC Bournemouth en Sint-Truiden.
De Engelsen verschenen zaterdag in Wilrijk met hun “Academy Team”, dat dicht aanleunt bij de A-kern die zich de voorbije maanden – tijdens het eerste seizoen bij de grote jongens – met aanvallend georiënteerd voetbal in de brede middenmoot van de Premier League nestelde.
De Kanaries uit Haspengouw kroonden zich in de net afgelopen campagne dan weer als kampioen, voor de grote vijf van het Belgisch voetbal. Tegenstanders om “U” tegen te zeggen, dus.
In onze poule diende een zeer jong U19 elftal van Waasland-Beveren (met 6 U19 spelers, 10 U17 spelers & 1 U16 speler) het op te nemen tegen Oud-Heverlee Leuven, Zulte-Waregem, Lommel United, Tempo Overijse en Sint-Truiden.
De poulewedstrijden werden gespeeld over één maal dertig minuten, en onze jongens deden het hierin prima met geen enkele nederlaag (overwinningen tegen Zulte-Waregem & Lommel United en voor het overige gelijke spelen).
Dit resulteerde dat we als 1e in onze poule geëindigd waren na een finaal gelijkspel tegen de landskampioen bij U19, Sint-Truiden (1-1 eindstand).
In de finale wachtte ons AFC Bournemouth Academy, een serieuze klepper van formaat.
Ondanks het betere voetbal in de finale, was het toch AFC Bournemouth Academy dat aan het kortste eind trok met 2-0, maar waar Waasland-Beveren alle lof kreeg voor het geleverde spel.
Niettegenstaande leverde onze U19 ploeg een prachtprestatie af gedurende dit tornooi, wat het beste laat verhopen voor volgend seizoen.
 
Spelers: Van Brussel Simon, Geentjens Nick, Acheikh Ayoub, De Bauw Mats, De Keyser Bryan, De Malsche Dennis, De Wree Brian, Doumbia Aboubacar, Goossens Maarten, Kesteleyn Ruben, Liessens Davino, Mouhine Iliass, Ponnet Beau, Saidy Manki, Storck Paura Matheus, Van Noten Flo, Vernimmen Vincent.
               
Begeleiders: Smet Mathias, De Malsche Jean-Jacques, Wim Keisers Wim,  Van Eerdewegh Sven
Tornooi Beerschot - Wilrijk

 

15/05:

Tornooi SK Gerda PU8A

Ze wonnen alle wedstrijden in hun reeks…… proficiat!!!!

tornooi PU8 SK Gerda-w800-h800

WB –  SK Branst 7-1
WB  – VK Tielrode 7-1
Vos Reinaert – WB 0-7
SV Bazel – WB 2-7
Spelers: Lukas Baekelant, Sami El Farroudi, Vince Van Schoote, Youssef Sayd, Mattei Callucian, Ibrahim Camara, Victor Huybrechts

08/05:

PU8 won het tornooi op VK White Boys

PU8

White Boys A – WB 2-3
Hrs Haasdonk – WB 1-3
Heikant A – WB 2-2
Heikant B – WB 0-4
White Boys B – WB 2-5
Spelers: Lukas Baekelant, Sami El Farroudi, Vince Van Schoote, Gorik Van Belleghem, Youssef Sayd, Mattei Callucian, Ibrahim Camara, Victor Huybrechts
PU12 won vrijdag het tornooi te KFC Moerbeke
PU12

PU12..... PU12... PU12.. PU12. PU12

 

 

 

 

NU11 speelden een knap tornooi:

tornooi NU11

10 wedstrijden, slechts 2x verlies met het kleinste verschil en Tottenham Hotspurs geklopt met 5-1!

Dikke proficiat aan onze jongens!