vr 03-06-2016

Volg het EK 2016 op groot scherm in Beveren!

banner-website-zonder-logos-770x317

Binnenkort trapt Frankrijk het EK 2016 op gang. Voor het eerst in zestien jaar is ook onze nationale ploeg van de partij. Het is voor elke voetballiefhebber ongeduldig uitkijken naar elke wedstrijd. Ruil de gezelligheid van de woonkamer in voor een bruisende sfeer op de Grote Markt in Beveren. Kijk samen met je vrienden en familie naar schitterende acties, fantastische doelpunten en geweldige reddingen. Schreeuw je favoriete ploeg naar de overwinning!

Samen met de gemeente Beveren en enkele lokale verenigingen zorgen we voor een unieke belevenis van het EK. Alle prestaties van onze nationale trots zullen te zien zijn op een reuzenscherm op de Grote Markt in Beveren. Daarnaast kunt u ook genieten van de openingsmatch, de beide halve finales én de finale uiteraard!

Om van elke match een groot feest te maken, zal er telkens een line-up van dj’s voorzien worden onder leiding van Bestien. Daarnaast worden er bij elke wedstrijd ook gratis goodies aangeboden om de Belgen in vol ornaat te kunnen aanmoedigen.

 

Het programma van wedstrijden die worden uitgezonden met de exacte data en tijdstippen vindt u hieronder. Allemaal samen achter België!wedstrijden EK