ma 05-09-2016

dankwoord Quinten Claeys

Tekst & foto  Kathy De Bruyne

Beste vrienden,

 

Wij als mama en stiefpapa van Quinten Claeys willen hieronder een dankwoordje neerschrijven voor al diegenen die ons gesteund hebben bij het sportongeval van onze zoon Quinten Claeys, dd 21.5-2016 te Scheldewindeke.

Wij doen dit nu pas, omdat we met fierheid kunnen zeggen dat Quinten zijn revalidatie goed aan het doorstaan is, en dat hij het nieuwe schooljaar goed heeft kunnen beginnen.

Quinten is vanaf de start van de training kunnen beginnen meetrainen, geleidelijk aan . Zodanig dat hij sinds enkele weken al volledig meetraint en nu de competitiewedstrijden meespeelt bij zijn nieuwe club Zulte Waregem.

Hier ook kunnen we zeggen dat hij een echte vechter is, maar dat wisten we al. We zijn trots op hem.

14066452_659079290923489_2661275906806898404_o

 

 

Wij als ouders, Kathy en Leo en ook Quinten hebben een zeer zware periode achter de rug. Deze periode hebben we samen doorgemaakt maar dank zij de steun van jullie, de lieve mails, de bezoekjes, de steunende telefoontjes, de presentjes, de facebook berichten met prachtige teksten,…

Dankzij dit allemaal was deze periode een beetje lichter voor ons om te dragen, wij kregen dit uit zoveel verschillende hoeken, van zoveel vrienden en  sportvrienden, van kennissen, familie, werkcollega’s, buren, sportclubs,…

amai allemaal teveel om op te noemen.

 

Ik kan natuurlijk niet iedereen opnoemen maar toch wil ik de volgende mensen in de bloemetjes zetten want die hebben Quinten een zeer groot stuk bij het gebeuren bijgestaan en gered.

Ons lieve Katrien Eelen, die professioneel onmiddellijk Quinten heeft bijgestaan en door het vlugge doorbrieven aan de MUG arts is er veel tijd gewonnen die zeer belangrijk waren voor Quinten.

En onze “lovely brother” Andy Saey  die er ook van in het begin bij was om Quinten te ondersteunen, te helpen, hem wakker te houden,… ook die tijd die we  hier gewonnen hadden was van cruciaal belang.

In het UZ GENT vertelden ze ons dat deze mensen Quinten zijn leven een groot stuk gered hebben door zo professioneel op te treden.

Deze 2 namen staan bij Quinten in zijn hart gegrift.

DANK U HIERVOOR .

 

Ook een bijzonder woordje dank aan het bestuur van Waasland Beveren,  de club Waasland Beveren  en aan de groep van de NU 16 .Prachtig werk hebben deze mensen geleverd. Daar zijn woorden tekort voor .

Vooral Jean Jacques Demalsche, Sven Van Hove, dagelijks stonden ze met ons in contact, ze hebben geholpen waar ze ook maar konden, niets was hen teveel.

Ook een pluim voor Marc Van Hoomissen, de trainer van Quinten,die er onmiddellijk was aan zijn ziekbed ,  voor de moed die hij Quinten ingesproken heeft  op een professionele manier , als Quinten hoorde  dat hij zijn mild kwijt was en dacht dat hij niet meer kon voetballen.

Ook een dikke merci voor het bezoek dat Quinten thuis kreeg van al  zijn speelmakkers van de NU 16, die samen kwamen met de verzorgerster Katrien, met de trainer Mathias van de NU 17, met de verantwoordelijk delegee Francois, en met onze big brother Andy.

Natuurlijk ook aan alle ouders van de voetballers en de voetballers, ook

van de andere leeftijden, want tenslotte bouw je een band op met iedereen, en bij dit hebben we beseft hoe groot deze band is.

Hier kunnen we wel besluiten dat Waasland Beveren ook bij dergelijke dingen een pracht van een club is die weet wanneer en waar ze nodig zijn . Proficiat.

DANK U ALLEN HIERVOOR –  Het ga jullie goed. Succes aan iedereen bij de club. We zullen jullie nooit vergeten.

 

Ik zou nog zoveel mensen kunnen opnoemen, maar weet aan al diegene die we vergeten zijn ook een dank je wel.

 

Wij kunnen alleen nog zeggen.

 

BEDANKT AAN IEDEREEN VOOR ALLES. Het allerbeste in hetgeen jullie doen, veel succes en we VERGETEN JULLIE NOOIT.

 

Knuffels van Kathy, Leo en onze voetballer Quinten