ma 24-06-2019

TROUW AAN GEEL-BLAUW: FANDAG 2019

TROUW AAN GEEL-BLAUW: FANDAG 2019

TEKST: MARTIJN DE JONGE | AFBEELDING: KEVIN REYNS

Naar goede gewoonte organiseert Waasland-Beveren opnieuw een fandag op de Freethiel. Deze keer werd niet gekozen om op 21 juli de supportersbijeenkomst te organiseren. Waasland-Beveren koos ervoor om de festiviteiten een dagje eerder te plannen, op zaterdag 20 juli.

Onder het motto trouw aan geel-blauw vatten we het seizoen 2019-2020 aan. We durven het nog één keer te herhalen dat het afgelopen seizoen turbulent verliep voor de club. Nu kijken we met veel plezier vooruit naar het komende seizoen.

De club startte de abonnementenverkoop op en is heel tevreden met de supporters die hun trouw al hebben getoond aan geel en blauw. Daarom staat onze fandag in het teken van de abonnees, de club members van W-B.

Waasland-Beveren organiseert op 20 juli een galawedstrijd en een festival op de Freethiel. Iedereen is meer dan welkom, abonnees mogen zelfs gratis binnen én iemand meenemen op zowel de oefenwedstrijd als het festival.

HOEVEEL MOET IK BETALEN?

Ben je abonnee? Dan hoef je helemaal niets te betalen! Club members verdienen het om in de bloemetjes te worden gezet. Daarom mag jij zelfs gratis één iemand meenemen. Bedankt voor jouw trouw!

Ben je geen abonnee? Dan zijn er twee mogelijkheden. Je kan ten eerste abonnee (lees: club member) worden Je hebt daarvoor nog de tijd tot 20 juli indien je van de gratis fandag wil genieten. Hoe je club member kan worden, vind je hier terug.

Je kan ook als niet-abonnee genieten van de festiviteiten op 20 juli. Je kan je kaarten op voorhand reserveren via info@waasland-beveren.be of telefonisch via 03 750 25 00. Uiteraard zal er op de dag zelf ook een kaartenverkoop worden georganiseerd. Niet-abonnees betalen voor een hele dag (oefenwedstrijd + festival) twintig euro. Ben je jonger dan zestien jaar, betaal je vijf euro minder.

MIJN ABONNEMENT IS BESTELD, MAAR NOG NIET AFGEHAALD…

Indien je jouw abonnement hebt besteld, maar nog niet hebt afgehaald mag je uiteraard ook gratis binnen. Het enige wat je moet meebrengen is de bevestigingsmail die je van ons hebt gekregen. Er zal een afhaalpunt voor abonnementen worden ingericht.

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

15.00 uur start fandag met DJ Cloudgrinder
16.00 uur galawedstrijd Waasland-Beveren (tegenstander wordt spoedig meegedeeld)
17.45 uur  Hits on Tour
18.30 uur spelersvoorstelling Waasland-Beveren
19.00 uur handtekeningensessie
19.10 uur  optreden De Romeo’s
20.15 uur optreden Coco Jr. & The All Stars
21.50 uur DJ-set Regi
22.50 uur einde fandag

IK BEN SPONSOR VAN WAASLAND-BEVEREN. GELDT VOOR MIJ HETZELFDE?

Voor alle informatie omtrent de sponsorarrangementen op de fandag, contacteer je onze commercieel manager Katrien De Laet (katrien.delaet@waasland-beveren.be)

VRAGEN OF TICKETS BESTELLEN?

info@waasland-beveren.be of 03 750 25 00