zo 22-03-2020

update 19 maart virus COVID-19 Waasland-Beveren

GEEN OFFICIËLE WEDSTRIJDEN  TOT EN MET 30 APRIL

Verder besliste de corona crisiscel van de KBVB om alle wedstrijden minstens tot en met 30 april uit te stellen . De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario’s met betrekking tot het verdere verloop van de competities. Dat hangt natuurlijk sterk af van hoe de situatie rond het coronavirus in België de komende weken zal evolueren.

TRAININGEN EN VOETBALKAMPEN

Collectieve trainingen blijven tot nader order voor alle voetbalclubs in België opgeschort tot en met 5 april, zoals beslist door de Veiligheidsraad. Voor de periode waarin de crisisadviesadviezen van de Veiligheidsraad opvolgen.

Ten slotte heeft de corona crisiscel beslist om alle activiteiten voor de jeugd, zoals voetbalkampen, te annuleren en dat tijdelijk tot na de paasvakantie .

Wij zullen verdere info versturen via mail de komende dagen/weken voor de jeugd van Waasland-Beveren