di 13-10-2020

Jeugdcompetities U6 tot en met U17, gewestelijk, provinciaal worden verder georganiseerd.

VOETBAL VLAANDEREN LEGT COMPETITIE SENIORES STIL MAAR LAAT JEUGD VERDER VOETBALLEN

Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nam kennis van de beslissing om binnen de sportsector te gaan van code geel naar code oranje.

Het Bestuur besliste in zitting van 13 oktober na een lang beraad, rekening met de mogelijkheden voor onze clubs inzake de praktische organisatie, als volgt:

  • Jeugdcompetities U6 tot en met U17, gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal worden verder georganiseerd.
  • Voor Elite voetbal is er nog geen communicatie gebeurd en gaat voorlopig verder.
  • Het competitievoetbal seniores stijgen en dalen van 2de afdeling tot en met 4de provinciale, evenals het senioresvoetbal recreatief wordt voor onbepaalde tijd stilgelegd, evenals de competities U19, U21 en de reserven.

Gezien enkel zeer gelimiteerd gebruik van de kleedkamers mogelijk blijft zullen ook jeugdwedstrijden met veel flexibiliteit kunnen worden uitgesteld. Clubs die met hun seniores willen blijven trainen en / of vriendschappelijke wedstrijden spelen kunnen dit best in eigen omgeving aanbieden.

Voetbal Vlaanderen doet een oproep aan al haar clubs en leden om in deze tijdelijke tijden of het niet te doen om zo goed mogelijk met deze omstandigheden om te gaan. Voor toekomstige aanpassingen in de ene of de andere richting zal het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nieuwe nemen. Wij vragen begrip voor de situatie en zeer snelle beslissing.

EEN OVERZICHT VANAF 14-10-2020

Afbeelding met tafelAutomatisch gegenereerde beschrijving