za 26-12-2020

Vacature elite trainer

Teamtrainer

Waasland Beveren is momenteel op zoek naar een trainer voor Elite . 

Belangrijke vereiste om in aanmerking te komen, is een trainersdiploma met geldige licentie Uefa A of Uefa B.

Als coach dien je beschikbaar te zijn voor de trainingen om 18u00 op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en voor de wedstrijden, over het algemeen op zaterdagvoormiddag. Als coach dien je te werken volgens de voetbaltechnische en tactische opleidingsvisie van onze bovenbouw en dien je in staat te zijn om de fysieke periodisering, aangegeven door onze fysical coach Elite , toe te passen voor je team.

Met de fysical coach werk je op maandag en woensdag samen ifv kracht, blessurepreventie, metingen en testen, coördinatietraining en fysieke prikkel.

 Eén keer per week bespreekt de coach elite via videoanalyse de thuiswedstrijden van zijn team.

De gegevens van de wedstrijden, aanwezigheidslijsten van de trainingen en evaluaties van de spelers dienen via soccerlab door de trainer ingebracht te worden. 

Als teamtrainer verwachten wij als club dat hij de spelers van zijn team op een kindvriendelijke wijze inhoudelijk progressie laat maken tijdens de trainingen en wedstrijden.

Trainers die interesse tonen om dit team te coachen, kunnen hun kandidatuur stellen per mail naar nicky.keirsmaekers@waasland-beveren.be.

Met vriendelijke groeten, Nicky Keirsmaekers

TVJO Waasland Beveren