vr 02-04-2021

Einde van een mooi hoofdstuk als jeugdmanager van W-B

Einde van een mooi hoofdstuk als jeugdmanager van W-B

Na 21 jaar actief bij  Waasland-Beveren zal ik er dit seizoen een mooi hoofdstuk afronden. Wat begon als keeperstrainer bij elite ploegen en na een zware rugoperatie er noodgedwongen mee moest stoppen . Ben ik aan een avontuur begonnen in 2005 als jeugdmanager van Waasland-Beveren. Met de nodige ups en downs .Na 16 jaar ga ik meer tijd vrij maken voor mijn gezin en vrienden. Het heeft in mijn leven heel veel vrije tijd gekost, maar heb er ook heel veel mooie momenten aan beleefd. Daarom wil ik iedereen binnen de club bedanken voor de fijne momenten. Ik wil ook Dirk Huyck en Melchior Roossens bedanken voor het vertrouwen en de steun al die jaren voor de jeugd. Ik blijf supporter van Waasland-Beveren jeugd, en hoop in de toekomst jeugdspelers te zien doorgroeien naar de eerste ploeg.

Ik wens de sportieve cel , het jeugdbestuur, trainers,afgevaardigde en medewerkers nog heel veel succes de komende jaren. Ik weet dat heel veel medewerkers heel veel werk leveren voor deze mooie club. Ik hoop dat de nieuwe aandeelhouders hier verder mee aan de slag gaan.

Sportieve groeten

Gerry Liessens