Ligging terreinen

Jeugdpleinen Beveren – Freethielstadion

Stadionplein 1

9120 Beveren

Grotere kaart weergeven
PDF plattegrond  Overzicht sportpark freethiel inc Bosdam met aanpassingen

Wegbeschrijving

Hoe bereikt u het Freethiel stadion? Hieronder vindt u enkele wegbeschrijvingen: komende vanuit Antwerpen, Brussel, Gent of Knokke.

Komende van Antwerpen

Op de Antwerpse ring rijdt u door de Kennedytunnel richting Gent. Daarna neemt u afrit Haasdonk. Na de afrit slaat u rechtsaf, en volgt u de Bergstraat. Aan het T-kruispunt rechtsaf in de Willem Van Doornickstraat, en vervolgens linksaf in de Zandstraat – Haasdonksebaan tot aan het kruispunt Vijfstraten. Dit kruispunt recht oversteken in de Pastoor Steenssensstraat, en vervolgens op het einde rechtsaf in de Lindenlaan. Daar neemt men rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

Komende van Gent

U neemt de E17 richting Antwerpen, en aan afrit 15A Steendorp/Haasdonk verlaat u de snelweg. Aan de afrit slaat u linksaf richting Haasdonk. Aan het eerstvolgende T-kruispunt slaat u rechtsaf richting Haasdonk centrum. Aan het volgende kruispunt volgt u links mee richting Beveren. Daarna blijft u altijd deze baan volgen, over de spoorweg, totdat u aan de verkeerslichten van “Vijfstraten” bent. Dit kruispunt recht oversteken in de Pastoor Steenssensstraat, en vervolgens op het einde rechtsaf in de Lindenlaan. Daar neemt men rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

Komende van Brussel

Vanuit Brussel heeft u enkele mogelijkheden:

Ofwel neemt u de E19 Brussel-Antwerpen totdat u op de Antwerpse ring bent, en dan kunt u de wegbeschrijving “Komende van Antwerpen” volgen.

Ofwel neemt u de A12 Brussel-Boom-Antwerpen. In Willebroek neemt u de N16 Mechelen-Sint-Niklaas. Deze volgt u totdat u in Sint-Niklaas de E17 kunt oprijden richting Antwerpen. Vanaf hier kunt u de wegbeschrijving “Komende van Gent” volgen.

Ofwel neemt u de E40 richting Gent. En dan kunt u vanaf daar eveneens de wegbeschrijving “Komende van Gent” volgen.

Komende van Knokke

Indien u langs de N49/E34 Knokke-Antwerpen richting Beveren rijdt, neemt u afrit 10 Vrasene. Aan de afrit slaat u rechtsaf richting Vrasene centrum/Beveren.

Aan de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf. Dan volgt u deze baan Brugstraat – Mosselbank – Zillebeek. Ter hoogte van het kruispunt slaat u rechts af in de Elzestraat. Aan het volgend kruispunt linksaf in de Lindenlaan. Daar neemt men rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.