DE RYCKE Metaalconstructies

DE RYCKE Metaalconstructies

Elzestraat 22
9120 Beveren (Waas) GSM: +32(0)486 27 44 87
http://www.deryckemetaalconstructies.be/

Welkom!

De Rycke metaalconstructies is een jong bedrijf opgericht in 2011. U kan bij ons terecht voor al uw maatwerk in zowel inox, staal en aluminium. Onze hoofdactiviteiten zijn het maken van hekwerk, poorten, trappen, trapleuningen, balustrades, terrassen en diverse metaalconstructies (rozenbogen, winkelinrichtingen, tafels, enz).

Samen met de klant zoeken wij een model dat het best aanleunt bij zijn of haar wensen en bij de woning. Wij maken gebruik van de beste materialen en staan garant voor een goede verhouding prijs kwaliteit!

Wij verhuren ons ook voor alle las-, herstellings- en onderhoudswerken in de industrie. Ook voor al uw industrieële metaalconstructies kan u bij ons terecht.
Een beeld zegt meer!

Al onze ontwerpen worden eerst volledig uitgetekend in een 3D tekenprogramma voor deze in productie gaan. Dit zorgt niet alleen voor een betere kwaliteit, u hebt meteen een beeld van hoe uw concept er zal uitzien.

Hekwerk en poorten

U kunt kiezen uit verschillende stijlen (modern,klassiek, smeedijzeren, design, met hout) van draaihekken tot schuifpoorten. Al onze poorten zijn bestand tegen de strengste weersomstandigheden. De behandeling bestaat uit het stralen,metalliseren en poedercoaten satijnglans of met structuur in RAL-kleur naar keuze.
Ook voor de automatisering kan u bij ons terecht!

Trappen

U kan kiezen uit trappen gemaakt uit staal , inox, aluminium of een combinatie. De treden kunnen bekleed worden met hout, glas, natuursteen, hi-macs en kunnen voorzien worden van LED- verlichting. Tegenwoordig maakt een trap deel uit van het interieur van de woning. Daarom bekijken we alle mogelijkheden wat het best past bij de woning en op wens van de klant. Er zijn talrijke variaties!

Trapleuningen,balustrades, handrailingen

Trapleuningen, balustrades en railingen heb je in verschillende uitvoeringen. Deze kunnen gemaakt worden in staal, inox of aluminium in koker, platte latten of ronde buizen. Dit kan in combinatie met perfo platen of glas (helder of mat gelaagd). Voor de spijlen heb je de keuze uit kokers, ronde buizen, ronde staaf, platte latten, RVS staalkabels, ...

Alles kan aangepast worden op maat en naar uw wensen!